Accesorii

GPS

GPS

Pentru a fi intotdeauna pe traseul optim catre destinatia dumneavoastra, Rent a Car Otopeni Bucuresti va pune la dispozitie un aparat GPS.

Smartphone

Calatoriti fara grija tarifelor de roaming! Cu smartphone-ul oferit de Rent a Car Otopeni Bucuresti va puteti alege operatorul de telefonie mobila din Romania, folosindu-l pe toata durata de inchirere a masinii.

Pretul convorbirilor se achita separat.

Laptop

Pentru un zbor mai linistit, Rent a Car Otopeni Bucuresti va ofera posibilitatea de a inchiria odata cu masina si un laptop cu care sa fiti intotdeauna la zi cu tot ceea ce este important pentru dumneavoastra.

Modem internet mobil

Impreuna cu laptopul, puteti inchiria de la Rent a Car Otopeni Bucuresti si un modem de internet mobil pentru a fi conectat in conditii optime la internet, oriunde in Romania.

Veti achita separat reincarcarea cu creditul necesar utilizarii.

Scaun pentru copii

Pentru siguranta copiiilor dumneavoastra, Rent a Car Otopeni Bucuresti va ofera posibilitatea de a adauga in timpul procesul de inchiriere a masinii si scaunele de masina necesare pentru calatorii sigure 100%.

Lanturi zapada

Lanturi Zapada - Snow Chains

Pentru a fi pregatit in orice situatie meteorologica pe durata iernii, Rent a Car Otopeni Bucuresti va ofera posibilitatea de a beneficia de lanturi de zapada pe perioada in care inchiriati masina de la Aeroportul Otopeni sau de oriunde din Bucuresti.

Portbagaj extern

Bagaje multe? Fiti fara griji! Pe langa masinile spatioase pe care le puteti inchiria la Rent a Car Otopeni Bucuresti, aveti posibilitatea de a inchiria si un portbagaj exterior pentru masina.

Sofer personal

Daca doriti sa nu aveti grija condusului, Rent a Car Otopeni Bucuresti va pune la dispozitie prin acest serviciu un sofer experimentat care vă va duce in siguranta la destinatie, cu masina inchiriata de la compania noastra.

Optiune Inchiriere / Pret / zi 1 ziDepozit
GPS 25 EUR Nu este necesar
Lanturi de iarna | Snow chains 15 EUR Nu este necesar
Laptop 33 EUR 200 EUR
Portbagaj exterior | Roof rack 50 EUR Nu este necesar
Scaun copil | Baby chair 25 EUR Nu este necesar
Sofer personal | Personal driver 30 EUR Nu este necesar
Stick Internet Mobile 20 EUR Nu este necesar
Telefon | Phone 20 EUR Nu este necesar
Rent a Car Aeroport Otopeni Bucuresti ® 2019